Kuvituskuva

YES-EU:n missio ja visio

Olemme avulias, kotimainen kumppani raskaan liikenteen latausjärjestelmien hankintaan.

Olemme sitoutuneet olemaan avulias ja luotettava kotimainen kumppani raskaan liikenteen latausjärjestelmien hankinnassa: Avuliaisuutemme ja avoimuutemme näkyvät päivittäisessä toiminnassamme, kun autamme asiakkaitamme ratkaisemaan haasteet raskaan kaluston sähköistämisessä sekä opastamme läpi koko vaiheikkaan hankintaprosessin.

Kumppanuus merkitsee meille yhteistyötä asiakkaan kanssa, ja huolehdimme toimituksesta avaimet käteen -periaatteella. Näin mahdollistamme asiakkaillemme kustannustehokkaan ja helpon siirtymän vihreisiin tekoihin, samalla kun he voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa ja omaan osaamiseensa.

 

Kuvituskuva

Ydinlupauksemme

Ydinlupauksemme kiteyttää asenteemme ja tahtotilamme. Se on eteenpäin ajava ajatus ja filosofia, johon sitoudumme päivittäisessä toiminnassamme.

Olemme asiakasta varten. Mahdollistamme asiakkaisellemme siirtymisen kohti vihreämpää tulevaisuutta asiakkaalle kustannustehokkaalla tavalla. Tarjoamme sujuvan ”avaimet käteen” -toimituksen latausjärjestelmien tilaamisesta suunnitteluun ja toteutukseen asti. Liikennöitsijä -asiakkaillemme maahantuomme ja huollamme Yutongin laadukkaita sähköbusseja.

Olemme pitkäaikainen kumppani, joka on asiakkaan tukena myös latausjärjestelmän asennuksen jälkeen.

Arvomme

Välittäminen: vihreät arvot ja palvelun laatu

Kannustamme ja sitoutamme toiminnallamme asiakkaitamme kohti vihreämpiä arvoja ja tekoja, kestävämpää tulevaisuutta. Olemme asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava kumppani myös latausjärjestelmän asennuksen jälkeen. Toimimme ihmisläheisesti ja tarjoamme asiakkaillemme parhaiten sopivimmat latausratkaisut kokonaistoimituksena yhdeltä tiskiltä. Tuemme ja kuuntelemme, olemme tavoitettavissa.

Ammattitaito

Ammattitaito merkitsee meille luottamusta omiin taitoihimme ja toimintaamme. Toimintamme on vastuuntuntoista, laadukasta ja tuloksellista – olemme sitoutuneet toimintaamme. Kehitämme sekä ylläpidämme osaamistamme sekä latauslaitteidemme toimintavalmiutta. Tarjoamme räätälöityjä latausratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Kestävä kehitys globaalilla ja yksilöllisellä tasolla

Yrityksemme toimintatavat kietoutuvat tiiviisti yhteen globaalin ja yksilöllisen näkökulman välillä, mikä mahdollistaa kestävän kehityksen edistämisen kaikkialla, missä toimimme. Osana globaalia YES-EU ryhmää korostamme globaalin yhteistyön voimaa ja sen merkitystä kestävän tulevaisuuden rakentamisessa – yhteistyöllä voimme olla edelläkävijöitä kestävän kehityksen saralla.

Näemme laajan näkemyksen globaaleista asioista avaimena menestykseen, ja pyrimme olemaan ajan tasalla muutoksista sekä globaalisti että Euroopan tasolla. Yksilöinä kykenemme sopeutumaan ja toimimaan tehokkaasti kussakin maassa maan ja alueen vaatimilla edellytyksillä.

YES-EU Group

Toimimme osana YES-EU ryhmää, jolla on toimintaa kaikissa pohjoismaissa sekä useissa Keski-Euroopan maissa: Sveitsissä, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Islannissa.

Vastuullisuus

Ympäristövastuu

Olemme sitoutuneet omalta osaltamme ilmastomuutoksen torjuntaan ja kestävän kehityksen edistämiseen. Kannustamme ja sitoutamme asiakkaitamme kohti vihreämpiä arvoja ja tekoja toimittamalla tuotteita sekä palveluita, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän, samalla, kun tuotteemme leikkaavat linja-autoliikenteen päästöjä merkittävästi. Kierrätämme jätteet vaadittavalla tavalla ja huolehdimme myös vaarallisten jätteiden kierrätyksen ympäristömääräysten mukaisesti.

Sosiaalinen vastuu

Olemme sitoutuneet huolehtimaan omien, toimittajien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme terveydestä, hyvinvoinnista ja työympäristöstä. Luomme edellytyksiä turvalliseen työntekoon, kouluttamalla asiakkaitamme ja henkilöstöämme työvälineiden sekä tuotteidemme turvalliseen käyttöön. Noudatamme työehtosopimuksia ja työlakeja sekä tarjoamme henkilöstöllemme kattavat työterveyspalvelut. Kehitämme ja tutkimme aktiivisesti toimintamme turvallisuutta ja työhyvinvointia erilaisin mittarein.

Laatuvastuu

Toimintamme perustuu toimiviin ja skaalautuviin ratkaisuihin, joille annamme aina takuun. Kaikki järjestelmämme ja laitteemme ovat skaalattavissa tulevaisuutta ajatellen. Toimimme joustavasti asiakasrajapinnassa huomioiden jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tekniset edellytykset - tarjoamme räätälöidyt ratkaisut ”avaimet käteen” -ratkaisuna, jolloin asiakas saa kaikki tuotteet ja palvelut samalta palveluntarjoajalta.

Olemme asiakkaan tukena myös latausjärjestelmien asennuksen jälkeen ja varmistamme laitteidemme toimivuuden myös jatkossa. Järjestelmien pitkä elinkaari ja kustannustehokkuus ovat osa vastuullisuusajatteluamme.

 

Suomen suurin sähköbussien ja latausratkaisujen toimittaja

Osoituksena laadukkaasta työstä meille on myönnetty seuraavat sertifikaatit